Solning och shopping

Det där med shopping börjar bli en ful ovana. Pengarna bara rinner iväg. Idag drog jag iallafall till Handen med Emmy och Moa utan smink, det kändes jättekonstigt. Hade värsta låga självförtroendet. Jag köpte iallafall julklapp till mamma och jag tror att hon blir överlycklig över den här julklappen, hihi! Emmy och Moa letade julklappar så det stog härliga till.
Dom hittade ganska många grejjer på kort tid vilket var ganska skönt, eftersom jag ville inte shoppa från början. Vi drog till solariumet dirrekt efter shoppingen och jag solade 20 minuter, fick inget jätte resultat men det dög. Efter det drog vi till Ösmo och Moa skulle köpa hårfärg och en massa annat så jag drog hem. Slog in lite paket. Mamma och Pappa skulle ut med hunden så jag följde med och åkte lite pulka, wehå! :) Nu ska jag placera ut mitt arsle i den här soffan och glutta data resten av kvällen, puss!!

Kommentarer
Postat av: evelina,emilia och emma

Vi har haft en fototävling på våran blogg och nu är det några finalister och den som får flest röster vinner, så va gärna med och rösta på den du vill att ska vinna här: http://poniiriders.blogg.se/2012/december/22-december.html#comment :)

kram!

2012-12-22 @ 16:41:44
URL: http://poniiriders.blogg.se

Kommentera inlägget här♥:

Vad heter du sötis ? ♥ :
Lika lat som jag ?♥

Email (Din o Min hemlighet)♥:

Din blogg/hemsida♥ :

Vad har du på hjärtat ? ♥:

Trackback
RSS 2.0